Sayfalar

4 Ağustos 2010 Çarşamba

SICAK ÇOK SICAK

Kavruluyoruzzzz.. tam anlamıyla halimizi anlatan bir kelime bu.
son yılların en sıcak yazını geçiriyoruz ve bu sıcaklar 1 hafta daha sürecekmiş maalesef :(
Dün öğlen sıcaktan hepimiz bayılmış bir haldeyken Hakan geldi. Şaşırdım çünkü birşey falan almayacaksa işlerinden dolayı pek öğlen eve uğramaz. Ne oldu birşeymi unuttum dediğimde yooo sizi özledim dedi :)) Liya'yla oynadı. İlaydayla sohbet etti ve akşama saat 5 gibi hazırlanında Kıranardı'na pikniğe gidelim biraz serinleriz dedi. Hızır gibi yetişti vallahi :) Kayseri'ye 15 km. kadar uzakta bu Kıranardı beldesi. Küçük bir yer ama şelalesi ve mesire alanıyla ünlü bir yer.
Babamız gittikten sonra Liyayı uyuttum bende hazırlık yaptık bu sürpriz piknik için.
Liya uyandıktan sonra Hakan geldi ve yola koyulduk. giderken Hakan'ın hırkaları alması dikkatimi çekti demekki üşüyeceğiz yaşasın diye içimden geçirdim :) oraya gittiğimizde baya bir esinti vardı. Güneş battıktan sonra esinti gerçekten üşütmeye başladı hemen Liyanın hırkasını, çorabını falan giydirdim bizde hırkalarımızı :)
ohhh bee dedik iliklerimize kadar üşüdük :)))))

üşüdüğümüz an :)




2 yorum:

  1. ooh süper olmuş canım bizde batuyu götürdük bu sene 2 kez ama peşinde koşmakdan mahvoldum ben çünkü en büyük zevki bayır olan yerlerden koşarak aşağı inmesi tabi yuvarlanmalarda oldu:))
    ama onların mutlulukları yeter maşallah liya hamak keyfi sürmüş hepinizle ayrı ayrı bizim dana oturmadı

    YanıtlaSil
  2. serbest bıraksak Liya' da bizi koşturuyor peşinden ama bu hamak onu dizginledi. Bizde her gittiğimiz yere götürüyoruz o içinde sallanıp keyif yapıyor bizde rahat ediyoruz :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir :)