Sayfalar

1 Aralık 2010 Çarşamba

İlk -Mim-im..

İlk defa mimlendim :))) Sevgili Deli anne tarafından . Kendisine çok teşekkür ederim.
Aslında gecikmiş bir mim bu...
Sanırım 1 hafta falan oldu ama bilg. başına geçip bir türlü yazamadım. Zamanım mı yoktu? Vardı aslında ama keyfim yoktu sanırım o yüzden yazmak canım istemedi. Çünkü kayınvalidemin şubat tatilinde olması gereken bypass ameliyatı bu haftaya alında ve c.tesi günü eşim Ankara'ya yola çıktı . Pazartesi salı ameliyatın gerçekleşeceği söyleniyordu ama hastane işleri belli oluyor yazık kadını bugüne kadar beklettiler hastanede.
Neyse bugün sabah 8.30 da ameliyata girdi ve 2 ye doğru çıktı şuan yoğun bakımda Alahım acil şifalar versin inşallah. 2 saatte bir eşimi arıyorum ama daha bir haber yok bakalım belki yarında yoğun bakımda tutacaklarmış. Umarım tez zamanda iyileşir. Bu yüzdendir ki ameliyat sıkıntısı içimde varken yazamadım işte şimdi biraz daha rahatım. İnşallah herşey yolunda gider.

Şimdi gelelim mime :))
Mimin konusu: Garip Huylarımızı ve Yapamadıklarımızı 7 maddede sıralamak.

1- Kokuya müthiş duyarlıyımdır. Mesela hastayken kullandığım bir parfümü iyileştiğim zaman kullanamam. Sanki onun kokusunu aldığımda kendimi yine hasta hissederim. Sadece koku değil sanırım giydiğim pijamaları falanda kullanmam. Bu yüzden attığım çok kıyafetim oldu.

2- Hapşuran birine mutlaka çok yaşa derim. Demezsem kendimi eksik gibi hissederim. Yani bunu o kadar abartırım ki yolda hapşuran birini duyunca içimden çok yaşa derim :))

3- Böcekten aşırı huylanırım. kapalı bir terliği giymeden önce sallarım ki içinde böcek falan varsa düşsün diye :) Ayrıca tv de bile böcekli birşey seyretsem huylanırım bütün vücudum kaşınır, gerilirim

4- Yaya olarak arabalardan da çok ürkerim. Karşıdan karşıya geçerken en son arabanın bile geçmesini bekler öyle geçerim. Kızlarımada o kadar empoze etmişim ki onlarda korkar oldu. Ama elimde olan bir şey değil. Sanırım önceki hayatım bir trafik kazası sonucu son bulmuş :)

5- Annem evhamlı diye kızardım. Ama ben de bazen abartıyorum sanırım. Şimdi şimdi biraz yenmeye çalışıyorum bu huyumu. Önceleri Büyük kızım dışarı çıkınca durmadan arardım. İşte karşıya geçtinmi? gideceğin yere vardın mı? mp4'ü kulağında tutma sesleri duymazsın. Telle mesajlaşma dikkatin dağılmasın gibi.. Ama şimdi düşününce delilik derecesindeymiş diyorum. Ve yavaş yavaş bırakıyorum bu garip huyumu :)


6- Pencerede tüllerin açık kalmasına asla tahammül edemem. Mutlaka tüller düzgün bir şekilde kapalı olacak. O ne öyle taşınıyormuş gibi camın yan kenarına toplarlar :)) Güneş falan girmesi umrumda değil. Şimdi ki tüller o kadar ince ki zaten güneşi yeterince evin içine alıyor.

7- Bu maddeye de çok istediğim ama daha gerçekleştiremediğim bir şey yazmak istedim. Yıllardır bir anaokulu açmak istiyorum. Ama öyle böyle bir okul değil. Hayalim çok geniş. Çok büyük bir alan olacak. bahçesi çok büyük olacak. Bahçenin bir bölümünde hayvanlar olacak. Yani küçük bir hayvanat bahçesi gibi.. Bir bölümü kum bahçesi olacak çocuklar orda gönüllerince yaratıcılıklarını kullanıp oynayabilecekler. Bitki yetiştirecekler özel kurslardan faydalanacaklar daha neler neler... Hayalimdekini yazmakla bitmez. İnşallah en kısa zamanda gerçekleştiririm bunu :)

Benden bu kadar..... 
Ben de  bu mim'i Gülşah'ıma , Nisan'ımın güzel annesi Füsun'cuğuma , Uzaylı Anne 'ye sadeceasya 'ya  ve yazaski 'na gönderiyorum. Hadi bakalım kolay gelsin :))) 

1 yorum:

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir :)